Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten naar een recentere versie.

De beste yoga is deze die bij jou past

Yoga bestaat uit heel wat verschillende disciplines. Niet elke soort van yoga zal bij iedereen even goed in de smaak vallen. Daarom werkt Yoga Works altijd op maat. En dat kan enkel door jou eerst beter te leren kennen.

Aan de hand van een aantal vragen, stellen we een profiel op van jou. We bekijken daarnaast ook de uitlijning van je wervelkolom en we begeleiden je bij enkele lichte bewegingen. Zo krijgen we een goed beeld van welke Yoga-oefeningen bij jou passen en die jou een goed gevoel geven.

Snel vooruitgaan

Aan de hand van dat profiel stellen we een gepersonaliseerde lessenreeks op. Op maat, dus perfect in de lijn van wat jij wil en van wat je lichaam kan. Dat is de beste manier om snel vooruitgang te boeken en je heel vlug zelfstandig kan oefenen.

Waar en wanneer het jou past

Een private les doen we met maximum twee personen tegelijk. De lessen kunnen zowel bij jou thuis als bij Yoga Works plaatsvinden op het tijdstip dat jou het beste past. Wij voorzien het benodigde materiaal, het gebruik hiervan zit in de prijs inbegrepen.

In 4 stappen naar zelfstandig oefenen

Het is de bedoeling van Yoga Works dat je snel zelfstandig kan oefenen. Op die manier kan jij yoga beoefenen op elk moment dat het jou past, zoveel als jij wil. Omdat wij persoonlijk werken, kunnen we sneller de oefeningen aanleren die bij jou passen. Je leert ook snel hoe je ze perfect kan uitvoeren. Na onze lessenreeks ben je klaar om zelf aan de slag te gaan en de kracht van yoga verder de ontdekken.

Wedden dat je na onze lessenreeks aan het begin staat van een heerlijke ontdekkingstocht?

Analyse

We leren je beter kennen. We bespreken wat jij verwacht van yoga en bekijken hoe jouw wervelkolom uitgelijnd is.

Kennismakingsles

Tijdens een gevarieerde les gaan we op zoek naar wat jouw lichaam kan en wat het nodig heeft. Zo krijgen we voeling met jouw lichaam en komen we te weten wat jij van yoga verwacht op lichamelijk en geestelijk vlak.

Lessenreeks

Op maat van wat jij wil en wat jij kan stellen wij een lessenreeks samen. Belangrijk hierbij is dat je snel vooruitgang kan boeken en je snel ook zelfstandig aan de slag kan met de oefeningen.

Onafhankelijk

De bedoeling van Yoga Works is dat je na de lessenreeks zelfstandig yoga kan beoefenen en onafhankelijk wordt van de leraar. Vanaf dan staat yoga altijd en overal voor je klaar, waar en wanneer je maar wil.

Partneryoga

Yoga is ontspannend en goed voor lichaam en geest.
Partneryoga is een leuk en leert je om samen te werken.
Omdat je mekaar nodig hebt leer je beter met elkaar te communiceren zowel verbaal als non-verbaal.
Je leert dat ieder zijn kwaliteiten heeft en individuele kwaliteiten versterken een team.
Door samen te werken ga je mekaar versterken en werk je aan een gemeenschappelijk doel.

Je leert elkaar op een andere manier kennen en waarderen.
Yoga brengt jullie geestelijk én fysiek dichter bij elkaar.
Je bouwt een band op met je partner, deelt een positieve ervaring die je ook buiten de les kan meenemen.